Hopp til produktinformasjon
1 av 1

10 ml Ylang Ylang I eterisk olje

10 ml Ylang Ylang I eterisk olje

Ordinær pris £6.25 GBP
Ordinær pris £6.25 GBP Salgspris £6.25 GBP
Salg Utsolgt
Frakt beregnes i kassen.
  • American Express
  • Apple Pay
  • Bancontact
  • BLIK
  • Diners Club
  • Discover
  • EPS
  • Google Pay
  • JCB
  • Klarna
  • Maestro
  • Mastercard
  • Multibanco
  • MB WAY
  • MobilePay
  • PayPal
  • Satispay
  • Shop Pay
  • Twint
  • Union Pay
  • Visa

Latinsk navn: Cananga odorata.
Del av planten som brukes: Blomster.
Opprinnelse: Camores.
Ekstraksjonsmetode: Dampdestillasjon.

Ylang-ylang er et stort tre som er hjemmehørende i de fjernøstlige landene som Malaysia, Filippinene og Indonesia. De gule blomstene er svært velduftende og har lange, hengende kronblader. Den eteriske oljen som utvinnes av det, er lett tilgjengelig og er
  derfor den billigste, men er svært populær for sin duft i parfyme- og kosmetikkindustrien, og brukes også i matindustrien i dag. 

Ifølge vitenskapen er ylang-ylang-eterisk olje et mentalt stimulerende middel. I motsetning anser verden innen aromaterapi denne oljen som en av de beste for å slappe av både sinn og kropp. Bare det å lukte på den skal hjelpe til med å senke blodtrykket.
 Å ta et bad med oljen eller bruke den i en massasjeolje forsterker naturligvis avslapningsopplevelsen. Den brukes for å lindre stress, depresjon, sjokk eller angst. Når den brukes som hårtonic, skal den balansere oljeproduksjonen. Vær imidlertid oppmerksom på at høye konsentrasjoner av ylang-ylang kan forårsake hodepine eller kvalme. 

Ylang-ylang betyr blomstenes blomst på malayisk, og ble tradisjonelt ansett som et afrodisiakum og en avslappende duft, så blomstene fra dette treet ble strødd på eielåren til et nygift par i Indonesia. Muslimske kvinner pleide å brenne denne oljen for å dufte haremsene sine, den delen av palasset som var reservert for kvinner. I Kina ble duften brukt til å rense mandarinens kapper. Ylang-ylang-eterisk olje har lenge vært forbundet med parfyme og avslapning.



IFRA: IFRA
SDS: SDS
Allergendeklarasjoner: Allergendeklarasjoner
Se fullstendige detaljer