Hopp til produktinformasjon
1 av 3

10 ml eterisk eukalyptusolje

10 ml eterisk eukalyptusolje

Ordinær pris £3.11 GBP
Ordinær pris £2.15 GBP Salgspris £3.11 GBP
Salg Utsolgt
Frakt beregnes i kassen.
  • American Express
  • Apple Pay
  • Bancontact
  • BLIK
  • Diners Club
  • Discover
  • EPS
  • Google Pay
  • JCB
  • Klarna
  • Maestro
  • Mastercard
  • Multibanco
  • MB WAY
  • MobilePay
  • PayPal
  • Satispay
  • Shop Pay
  • Twint
  • Union Pay
  • Visa

Latinsk navn: Eucalyptus globulus.
Del av planten som brukes: Blader og kvister
Opprinnelse: Kina.
Ekstraksjonsmetode: Dampdestillasjon.

Eukalyptuseterisk olje er en konsentrert væske som inneholder flyktige aromatiske forbindelser fra Eucalyptus globulus-treet. Den er vanligvis
destillert, noen ganger presset eller løsemiddeleksponert. Eukalyptuseterisk olje sies å være antibakteriell, desinfiserende og smertestillende. Den har blitt brukt for å lindre hoste, forkjølelse og andre slike luftveisplager. Den lindrer muskel- og leddsmerter, og bidrar til å lege sår, brannskader, sår og insektstikk. I
aromaterapi sies eukalyptus å fremme aktivitet, vitalitet og energi.

Ved luftveisplager kan noen dråper av denne oljen på en klut inhaleres gjennom munnen og pustes ut gjennom nesen
i et halvt minutt. Den påføres direkte på sår, utslett og insekt
stikk. Tilsett noen dråper i badevannet for å føle deg oppkvikket og
forfrisket. Legg de ømme føttene i bløt i en balje med varmt vann med 4-5
dråper av denne oljen for lindring. Noen dråper olje i en diffuser sies å
drepe bakterier og luftbårne bakterier, en god idé for et sykerom.
Eukalyptuseterisk olje er kun for utvendig bruk; rådfør deg alltid med en autorisert behandler når du bruker den som helsebringende middel.

Det antas at eteriske oljer har spilt en rolle i helbredelse i eldgamle tider i Egypt, Kina og andre deler av verden. De sies å være den eldste formen for medisin og   kosmetikk, siden de destilleres fra planter, uten å involvere   kompliserte prosesser eller maskiner, men likevel er en kunst. På grunn av deres helbredende og aromatiske egenskaper ble de ansett som mer verdifulle enn gull av fortidens folk.




IFRA: IFRA
SDS: SDS
Allergendeklarasjoner: Allergendeklarasjoner
Se fullstendige detaljer